Nekem is kicsit furcsának tűnik, de hát senki sem a pénze ellensége. Úgy látszik manapság bármire vevők a hozaméhes büffencsek. Így viszont megéri tőzsdére vinni a pakkot, hiszen így könnyebben ki lehet szállni. Erről is szó a tőzsde.
Én nagyon meglepődtem, hogy Virág Feri bevállalta az Enefit. Mindig is egy szar cég volt, egy tekergő vezetővel. Évekkel ezelőtt az egyetlen értéket képviselő lengyel leányvállalatot eladták. Azóta csak a perekről meg a nagy tervekről megy a vakítás. Már az is érdekes volt mikor innen a fórumról ült be 2 ember a vezetőségbe és megszavaztak maguknak egy komoly részvényprogramot(muvezeto még a közgyűlés előtt előadta a nagy részvényest, aztán mikor beült az igazgatóságba kiderült, hogy az egész családjának van kb 3 millió forint értékben részvénye... ). Már rég nem követtem a céget azt tudjuk, hogy azokkal a részvénycsomagokkal mi lett amit gondolom a 2 fórumos lehívhatott idén?
Érdeklődök,ha t-long vagy t short megbízást adok, de nem teljesülnek akkor a visszavonás vagy lejárati nap után a fedezeti pénz T+2 munkanap múlva lesz szabad pénzegyenleg? Nálam a szabad pénzegyenleg részt sem engedi a rendszer kiutalni most. Szabad egyenleg 12900 ft, De maximum kiutalható 2659. Nem akarom utalni,csak kíváncsi lettem miért van? A többi az várható fizikai.
Nem volt sosem olcsóbb, sőt a min. összeg drágább volt... pl. 2015-ben az alábbiak voltak: EURO: 0,3 %, minimum 8 EUR USD: 0,3 % minimum 8 USD Forint: 0,3 % minimum 2.000 Ft (a céldeviza nemétől
függően)
Ezt majdnem beszoptam. Elfelejtettem kikapcsolni a real time adatszolgáltatást. Még jó, hogy ismét jelentkeztem az újabb akcióra és így nem kell fizetnem.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?