Randomos hirlevel és enefis e-mail, amire kell regisztrálni... Cukiság... 😅 Anno amikor Horváth Zsolt megjelent újra 🌸 Feri kötelékében, írtam itt egy olyat, h tuti vmi változás van készülőben... Nincs új a ☀ alatt... 😇
hírlevélből: "Közérdekű: Jövő héten csütörtökön (augusztus 1.) este 6 órakor tartok
előadást az Enefivel és a Randommal kapcsolatban az Eurostars hotelben.
Cím: 1053 Bp. Kossuth Lajos utca 7-9. Mindenkit várunk szeretettel,
minden kérdésével együtt. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, kérjük a
jelentkező nevét megküldeni az info@enefi.hu email címre."
Maximálisan egyetértek! Quaestor és a többi bróker mutyik után nekem is összeráncolódott a homlokom és bele nyilalt a gyomrom, amikor olvastam, hogy a Random egy része az Enefibe megy. Én még fél-harmad lábbal vagyok a Randomnál, most akartam átköltözni teljesen a fos Equitas miatt, de így nyomtam egy satuféket ez ügyben! Elég volt nekem 2015, nem hiányzik egy újabb narancsos rendszer féle megtakarítás elmagánosítás...
"A dolgos napokról az jut eszembe, hogy két
szolgáltatót építettem a semmiből, amikre büszke is vagyok, úgy az Equitas-ra,
mint a Randomra. Amit építettem arra vigyázok és arra törekszem, hogy még jobb
legyen. Nem vagyok senkinek a kutyája, macskája, sem a "társa", az
vagyok, aki mindig is voltam, imádom a családomat és a tőkepiacot. Ebben az
irányban élem tovább az életemet is. " Szerintem büszkék vagyunk a sikereidre de ennél majd több magyarázat kellene, hogy mi ez az ENEFI-s történet és biztonságban tudhatjuk e a pénzünket mert mi is szeretjük a családunkat és sokat dolgoztunk életünkben azért amit most éppen a Randomban próbálunk fialtatni de sajnos olyan tőkepiacon szocializálódtunk ahol az utóbbi években vagy évtizedben gazdagon voltak brókercsődök is , Jómagam huszon évig voltam quaestor ügyfél , ott voltam a kezdeteknél és láttam honnan hova jutottak el . Nem megyek bele mélyebben , de, hogy poén is legyen , remélem foci csapatot nem vesz a RANDOM :)) Régóta nem járok el rendezvényekre mert nem érdekelnek, de erre az augusztus 1-re elmegyek és kíváncsian várom mi hangzik el és, hogy az meggyőző-e vagy sem
Ezért inog most az én bizalmam is a RC iránt és már nézem, hogy hová kellene átmenni. Ezek után bevehetnék a buliba Balázs Csabát is, egy kategória Csabronccal.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?