Végre vagyunk páran akik használják az adatletöltést, nem kellene összeírni, hogy kinek milyen adatok kellenek? Ha mindenki kiegészíti a saját instrumentum listáját a többiekével, akkor könnyen tudnánk adatcserével pótolni a hiányzó napokat és nem kellene egyéb adatok importálásával vacakolni
Ne haragudj most láttam hogy kérted szombaton, de én hétvégén ritkán nézek be a topikba, tréderbe szólsz biztos láttam volna , mindenesetre most dobtam Neked egy mailt egy gmail.comos címről remélem átmegy gmail.hu felejtős nem tudtam belépni rá
szerintem nem, az igaz, hogy visszajelzés emailben nem jött de amikor a gombot megnyomtad kiírtahogy regisztrációdat elfogadtuk vagy valami ilyesmi majd másodikán megnézed a pénzforgalmi nplót hogy biztos nem vonták e le a pénzt és kész , ha mégis akkor mehet a reklamálos email és elintézik hamar egyszer jártam így egy promóval, hogy utána mégis levonták a pénzt de egy email váltással megoldódott és jóváírták elnézés kérés kíséretében nagyon korrekt módon
Ha eddig is a 10 sávos volt beállítva (mert ugye az az előző 3 hónapban is már ingyen járt), akkor kell valamit tennem, hogy továbbra is ingyenes maradjon? A linken már kitöltöttem a dolgokat, bár visszajelzést nem kaptam róla...
fene tudja, de igazán semmiből nem tart becsennelni és beküldeni a személyit lakcímkártyát és a közszereplői nyilatkozatot két tanuval ellátva persze lehet hogy mindezeket lefotózva emailhez csatolva is elfogadják ha esetleg már a tengerparton süttetetd a sejhajodat :)))
Gyula ha most nincs realod bekapcsolva 10 es ársávval, akkor az a teendőd, hogy elsején a netboon felület személyes menüben adatok módosítása fül alatt bekapcsolod a 10 ársávos real time adatszolgáltatást remélem érthető a leírtak alapján,
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?