Köszi szépen, nagyon segítőkészek voltak, még alap tudnivalókat is elmagyaráztak. A probléma egyébként megoldódott, ha valakit érdekel: Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a leírt hibakód arra utal, hogy piaci ajánlatot vitt be "nap" érvényességgel. A részvények kereskedésénél a piaci ajánlathoz csak a "most mind" vagy a "most rész" érvényességet lehet megadni.
Köszi szépen, nagyon segítőkészek voltak még alap tudnivalókat is elmagyaráztak. A probléma egyébként megoldódott, ha valakit érdekel: Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a leírt hibakód arra utal, hogy piaci ajánlatot vitt be "nap" érvényességgel. A részvények kereskedésénél a piaci ajánlathoz csak a "most mind" vagy a "most rész" érvényességet lehet megadni.
Sziasztok! Teljesen új vagyok a tőzsde világában, a mai nap regeltem. Gondoltam, mielőtt többet is feltöltök a netboonra, teszek egy próbát, hogy tudok-e vásárolni a regisztrációmmal. 1 db részvény próbavásárlásánál az alábbi hibaüzenet mindig megakaszt: "Az ajánlat nem került be a tőzsdei rendszerbe. (Ok: 13070 - Jelenleg nem alkalmazható a beállított kereskedési korlát)" Van ötletetek ennek kiküszöbölésére?
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Június 13. csütörtök délután megrendezésre kerül oktató sorozatunk 3. része, melynek témája: Tőkeáttételes kereskedés, Tshort, Tlong. Az előadás végén lehetőségük nyílik egy beszélgetésre Virág Ferenccel a piacokról, magyar aktualitásokról is! Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényünkön! Random Capital Zrt. - Gyakorlati oktatás II.
Oktatás témája: Tőkeáttételes kereskedés, Tshort, Tlong Időpont: 2019. június 13. csütörtök, 17:15 – 19:30 Helyszín:1053 Budapest, Szép utca 2. Konferencia terem 2. emelet Rendezvény menete:
17:15 - Kapunyitás 17:30 - Horváth Zsolt vezérigazgató rövid köszöntője 17:40 - Virág Ferenc előadása a tőkeáttételes kereskedésről, Tshort, Tlong termékekről 19:00 - Az előadás közben felmerült kérdések megvitatása, fórum beszélgetés 19:30 – Kapuzárás
Az oktatáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!" Én már jelentkeztem is.
Lehet fordítva kellene írni a hírlevelet. Előre a lényeget, tömören, mint a vége most. Utána pedig a végére, aki ráér jöhet a mese, és a vicc :) Nekem mindegy különben, mert tudtam szelektálni, ami nem érdekelt annyira, de jó így is egyben családiasan megélni a mindennapokat együtt. Ahogy érzi Virág úr
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?