Lehet, mert volt alvó állapoton a gép, de ez szomorú. Ment folyamatosan Randi is, ment a reál, minden, Bux záró után meg van kb 5-60másodperc, hogy megbízást adjak., nem hogy újra indítsam a kereskedési rendszert. Az is néha 1percig homokórzik. Hatiban nincs idő tökölődni. Ez van. Köszönöm a választ
estleg alvóra ment a gépet közben , olyankor RANDI-t nálam újra kell indítani mert bár fut de megbízást nem lehet adni erre gondolok ez történhetett nálad is
Záróban nem engedett Buxot shortolni a rendszer!20K shortot nyomtam volna randiból 40090re 400120as indiktaív mellett, Bux meg 40020nál volt záróban, így +100as kamat lett. Sem a mobilbrokeren, sem randin nem tudtam megbízást adni Itt a hiba kód: https://postimg.cc/t1LK4XTT
https://www.portfolio.hu/finanszirozas/regen-ment-olyan-jol-a-hazai-brokercegeknek-mint-most.325453.html Ha már ilyen hepi van lehet próbálkozhatna a Random egy hati árcsökkentéssel, hátha hoz valami élénkülést ezen a kiszáradt piacon. Emlékeim szerint a brokibotrányok miatt megemelt beva lett az árváltozás kiváltója, talán már azt sem kell csak a régi szerint fizetn i/ünk. Lehet jönne pár új elem, ha megint 50 Ft lenne a 75 helyett a kt
RC-nél 199 ft a min. jutalék tranzakciónként. Ha beadok egy megbízást pl. Est-re, 2000 db eladásra, és pl az 100 db-onként teljesül, az egy megbízásként számol, vagy mind a 20 részeladás után levon 199 Ft-ot?
Sziasztok! Tudjátok véletlenül, hogy a random köteles-e menteni a hibával visszadobott eladási kísérletet? Napközben piacin akartam papírt eladni és valami olyan hibával dobta vissza kétszer is a sima piaci eladást, hogy az adott időszakban nem teljesíthető! Átállítottam limites eladásra, az sikerült, de persze már kisebb áron! Reklamálhatok ilyenért?
Nálam is hibátlan volt egész nap. Lehet nálad is valami kapcsolati gond lesz, én pár hete a netszolgáltatóval kellett kicseréltessem a digitális elosztót, mert azzal volt a gond. A kereskedési adatokat láttam rendesen, de amikor megbízást akartam betenni akkor nagyon lassú volt a kapcsolat
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?