A közszereplőire nekem küldtek választ postafordultával (7 perc). Ezzel a szöveggel: "A kért dokumentumokat köszönettel megkaptuk. Tisztelettel: Ügyfélszolgálat Random Capital Zrt."
A sajátot nagyon rég állítottam be, nem emlékszem pontosan, de talán erre van a Symbol > Merge funkció, ami a régi elnevezést összefésüli az újjal. Mentés legyen azért előtte
remek,köszi szépen. viszont van egy kis gond,pár részvénynél nem egyezik a név(appen/appennin, mtel/mtelekom, richt/richter stb,ezzel mit tudok kezdeni?
Ha nem fut egész nap a Randi, elég zárás után belépni és leszedi az aznapi adatokat. https://data.hu/get/11602731/pack.zip Export_Scalper megy a Randi könyvtárba (ini- fájlt módosítani), Randiplugin az Amibroker/plugins könyvtárba és Dokumentumok/Randi export mappába lesznek az adatfájlok
régebben volt valami randi plugin ami menti az adatokat az amibrokerhez,sehol nem lelem merre találom? úgy olvastam ez folyamatosan menti az adatokat,azaz egész nap menetni kell a randit?
Ott voltam, kezembe nyomtak a papirt, hogy toltsem ki es kuldjem be mailen. Mindegy, vegulis csak azt kerdeztem kell-e a ket tanu. Nem akartam ebbol ekkora filozast kihozni :) Koszi, majd megoldom
jogi formaság hívd fel az ügyfél szolgálatot ha ennyire zavaró számodra ez a téma. a legtöbb hivatalos papírt szerződést tanúk hitelesítik az életben még akkor is így van ez ha fogalmuk sincs róla mit írnak alá:)
ez is érdekes mert a randomosra kell a két tanú míg a KBC formanyomtatványon nem volt tanú és nem kellett rá , persze mint írtam azt személyesen kellett intézni , gondolom mivel a randomos mehet online ezért kell rá a két tanú
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?