Amúgy EUR és USD között közvetlenül nincs lehetőség váltani? Én csütörtökön európai tőzsdén adtam el, jó lett volna eurót közvetlenül dollárra váltani, de közben kellett iktatni forintot... Lehet valamit nem veszek észre?
Ma nagypénteken EU és Usa tőzsdék zárva. Hétfőn EU tőzsdék zárva, Usa nyitva. Ha ma váltottál, akkor csak kedden foglalkoznak veled gondolom. Mint a banki nyitvatartásnál hétvégén és ünnepnap zárva a brókercég ezen szolgáltatása.
Elszamolasi napok csuszasa miatt van ez, mivel t+2 a valtas es usa kereskedes is ezert a csutortoki valtasod csak szerdan lesz elszamolva, viszont hetfon van kereskedes usaban igy a csutortoki veteledhez mar kedden kellett volna rendelkezz fizikailag usd-vel. Hetfon probald ki, szerintem mukodni fog mar.
Most vettem először USD-t. Ott van a jogi és a várható fizikai készleten. De nem enged USA piacon részvényt venni, azt mondja 0 dollárom van. Euróval tudtam úgy kereskedni hogy még csak a jogi készleten jelenik meg USD-vel nem lehet? Hány nap egy USD vétel?
Ha egyszer akad illetékes aki megszerelné végre a Randit, a Portfólió részletes ablakot is rendezhetővé tenné (oszlopfejlécre kattintva, mint a többi esetben), mert elég idegesítő már 10-20 tétel felett is kikeresni például egy adott árfolyamon vagy időpontban vett terméket.
Valószínűleg alap dolgot kérdezek, előre is elnézést érte. Előfizettem real time adatokra, de eddig még nem jöttem rá, hogy hol is látom a real adatokat, továbbra is a késleltetettet látom. Köszi a segítséget.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?