Köszi a tippet! Akkor ehhez csak annyi kell, hogy náluk átváltom a már beutalt Ft-ot mondjuk EUR-ra, és utána mondjuk kiválasztom a XETRA-t, hogy azon a piacon vegyék meg a részvényt?
Üdv! Elég fura, otp abban nem igazán akar árat jegyezni, talán várd meg az us nyitást, lehet akkor aktívabb lesz. Ha nem akarod mindenképp béta piacon venni, az EU-s ETF-ek között is megtalálod, sokkal jobb spread és likviditás mellett, csak EUR-ban
Köszi, igen elfogadtam a bef hitel szerződést. Csak nem tudom, hogy kell ezt használni... Normál vételnél csak a számlán lévő pénz erejéig enged. PL ha 800-ezer ft kp van,de 1-millióért akar valaki részvényt venni, normál vétel nem engedi. Akkor a hiányzó 200-ezer ft, melyik menűben lehet hitelként felvenni?
Sziasztok! Most kezdtem el használni a Netboon felületet. BÉTa piacon szeretnék SXR8 részvényt venni, aminél az OTP az árjegyző. Amit viszont nem értek, hogy nem mindig lehet kereskedni az adott részvénnyel. Ezt mi befolyásolja, hogy aznap éppen tudok venni/eladni, vagy nem? Köszi előre is.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?