Az attól is függ,mennyire likvid a papír...Ha kevésbé likvid akkor inkább hagyj nagyobb távot,hogy biztos teljesüljön,a likvidebb papírnál pedig kevesebbet...de függ például ha a piac nagyon ideges,nagy a para a likvidebb papíroknál sem baj ha nagyobb a táv...
Köszönöm. Normál eladásnál, ha stopot állítok be, a limitárat be tudom írni,az aktiválási ár szürke,ide nem írható be semmi? Másnál is így van? A stop limitet kell beállítni gondolom. Még tanulom.
Sziasztok! Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ez a MIFID megfelelési tesztes nyavaja miatt ne dobjon fel mindig figyelmeztető ablakot, amit le kell okézni? Köszi!
Ha az ajánlatod nem teljesült, akkor a módosításának és visszavonásának nincs költsége. Ha az ajánlatod részteljesült, és még a teljesült rész jutaléka nem éri el a minimum díjat, akkor ha a módosítod vagy visszavonod az ajánlatod, akkor a minimum díj mértékéig "drágul" a jutalékod.
Oh, köszönöm, ismerkedek vele. A megbízás, ha nem teljesül, vagy módosítás van rajta, esetleg visszavonás, ennek van díja? Ezt az egyet nem láttam a gyakori ismételt kérdéseknél. Érdekes, stop-loss rak be valaki, közben elszáll az ár,akkor nem lehet kettős megbízás,tehát a stop-loss mellett eladási szinten is egy megbízás. Egyenlőre tanulmányozom a felületet, video a youtuben jó lenne bemutató a használatról. Így is rájövök, igaz több idő.
Használhatod rögtöm a számlát az online nyitás után. Papír alapon néhány hét múlva fog érkezni a szerződés. Semmi extra, csak formalitás. Egy lapot kell aláírj és visszaküldj. Számlanyitást követően még a kiutaláshoz használt bankszámlaszámod validációja fog több időbe telni (bankoddal felveszik a kapcsolatot, azonosítás, stb). Fontos, hogy ami a Randomnál van ügyféladatod, az stimmeljen a bankodnál lévővel. Időközben megváltozott lakcím, személyi csere, stb. Én későn eszméltem, hogy cserélték nem rég a személyim és a banknál nem változtattam meg. Emiatt elsőre el is utasította a bank a számlaszám validációt. A másodikra még várok, remélem az már rendben lesz. De ettől függetlenül is tudod használni a Randomos számládat.
Kösz a választ, több éve még nem volt ez az adat és ügyfél azonosítás,mint most. Ez jött e-mail-ban. Sikeres elektronikus úton kezdeményezett számlanyitását követően postán
megküldjük az ügyfél- és értékpapírszámla szerződését, amelyből a
megjelölt lapokat kitöltés és aláírás után kérjük, szíveskedjen
visszaküldeni Társaságunk címére. (1053 Budapest, Szép u. 2.)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?