Ha már a Random Capital 10 éves évfordulóját ünnepeljük, adódik a kérdés, hogy a régi ügyfelek (akik pl. 2009-210 körül csatlakoztak a Randomhoz) nem érdemelnének meg egy kis "10 évfordulós" kedvezményt (pl. jutalékkedvezménynek szerintem sokan örülnénk :)).... Mert ugye, akik aktívan kereskednek, elég sok jutalékot hagytak a Randomnál az elmúlt 10 évben, és némi honorálás jólesne a "klub"hűségért meg az aktív kereskedésért... A szolgáltató szektorban (is) azok maradnak fenn/eredményesek hosszútávon, akik a törzsügyfelek hűségét, munkáját honorálják - min. időszakosan... (Persze-persze, tudom, nem kell telhetetlennek lenni - az is nagy érték, hogy nem kell a BEVA-nál sorba állnunk a pénzünkért... :)))
Hogyan tudott az Enefi tegnap 190-en zárni, amikor ott az ajánlatom, amit a Randomnál adtam be hetekkel ezelőtt 189-re (visszavonásig, most is ott az ajánlat), és nem teljesült?
Sajnos még csak 14 éve tőzsdézem online, ezért néha rászorulok, hogy alapvető dolgokat megmagyarázzanak nekem... Köszönöm.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?