ismerem, bár nem kajáztam még ott, de ismerek olyanokat, akik igen... szal ez már majdnem ugyanaz... ;) itt viszont igen, mivel közel van... https://www.orhazbbq.hu/
a végeredmény tekintetében ez a módszer a tuti nem lehet ezt összecsapni ,:) a húsnak is idő kell, hogy isteni finom porhanyós legyen , megéri várni türelmesen , hogy konfitálódjon rendesen
Én értem, hogy "adooptimizalo" mit akar mondani. Azt, hogy a tLong fedezeti igényt már 30 nappal a választások előtt meg kellett volna növelni 20%-ról 33%-ra az újonnan nyitott pozíciókra, a régebben nyitottakat pedig hagyni 20%-on, mert azok a választásig úgyis kifutnak. A választás időpontja nem meglepetésként érte a brókercégeket, azt mindenki rég tudja. De mivel ő durva stílusban indított, durva válaszokat kapott, így a vitátok már nem a tartalomról szólt, hanem a másik szidásáról. Pedig a tartalom és annak megoldása lenne itt a lényeg.
tegnap nem e körül forgott a fő diskurzus :o) de tudjuk, hogy dolgoznak rajta , természetesen felvethetjük, hogy meddig még és hogy haladnak a fejlesztéssel és kérjük Ferencet, hogy erről tájékoztatni szíveskedjen a holnapi hírlevélben bennünket :) bízom benne, hogy megteszi
annyit fűznék csak hozzá, hogy nincs még egy brókercég aki ilyen interaktívan kommunikál az ügyfeleivel, mint a random . Még a topikpot is figyelemmel követik és reagálnak a felvetésekre ennek okán szerintem szerencsés lenne személyeskedésektől mentesíteni ezt a szakmai topikot a jövőbe
MAI HÍRLEVÉL: Már csak hármat kell aludni és elérkezik a 2018.
évi magyarországi parlamenti választás. Tartom magamat az eddigiekhez: nem
politizálunk. Direkt nem változtattunk a már megnyitott tLong pozíciók
likvidálási szintjén és az aláírt keretszerződések tartalmazzák, hogy a
fedezeti követelményeket a kereskedési rendszerben (Netboon, Randi) hirdetjük
ki. Nem formálunk véleményt ki fog nyerni, mi csupán tárgyilagosan teszünk
eleget a kockázatkezelési követelményeknek. Mindazonáltal, ha bárkinek panasza
van, kérjük jelezze felénk, kivizsgáljuk az esetet a panaszkezelési szabályok
szerint. Tehát választás és jó idő és vasárnap és tavasz. Miközben a lakosság
alig több, mint 60 százaléka ment el szavazni négy évvel ezelőtt, most a kérdés
az, hogy nőni fog e a részvétel vagy tovább csökken. Tele az ország
plakátokkal, az újságok politikai harci tartalmakkal, mindezek majd szépen
eltűnnek az elkövetkező hetekben, lecsillapodnak a kedélyek és minden megy
tovább, mert mindig minden megy tovább. Szóval, a kérdés, hogy mi lesz a
hétvégi program? Szombaton egy kis kerti sütögetés, vasárnap szavazás, azután
este majd a hírek figyelése, esetleg tévézés, amíg el nem nyom az álom és a
gyerekekről gondoskodás.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?