Haha, te aztán megfontolod rendesen. :) Olvasgatok, olvasgatok, úgy tűnik android vonalon a Samsung S9 és a Huawei P20 körül lenne az igazság. Kizárt, hogy céges vételnél ne lenne garancia.
ÁÁÁ, még nem vettem meg. Nézegetem az összehasonlító teszteket, az árakat, de amikor kezd megtetszeni egy típus mindig találok egy még többet tudó csodamobilt ami csábít. Viszont sajnálok rá kiadni 150-200.000.-Ft-ot. Iphone nem lesz, arra nem lehet felrakni a beszélgetés rögzítő appot. A befutó vagy Samsung vagy Huawei lesz és lehet, hogy cégnévre veszem, még utána érdeklődöm annak milyen hátulütői vannak. Hallottam olyanról, hogy ha magánszemély veszi akkor van rá garancia ha cég akkor nincs. Ennek még utána kérdezek.
Én is állandóan azzal küzdök: lassú és instabil kapcsolat, random elszálló rendszer és ármutatás. Sokszor kapcsolódni sem akar. Kilövöd, újra indítod (nem kell újra telepíteni), és akkor az esetek többségében újra működik. Kivéve, amikor nincs kedve vagy percekig be sem lehet lépni, mert nem bír kapcsolódni az applikáció. Küldtél már a tesflighton keresztül visszajelzést ezekről nekik??? Más küldött már? Ne itt a fórumon írjatok erről, hanem direktben nekik, mert itt a kutya sem olvassa a cég részéről, max minden szökő héten, ami semmit sem ér. Szóval tessék küldeni visszajelzést a cégnek, mert várják folyamatosan azokat.
Ezen most megsértődnék, ha más mondta volna. :) 4 androidos fost dobtam ki, és azután vettem iphone-t. Nekem jobban kézre áll, de lehet, hogy megpróbálok egy komolyabb androidos mobilt.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?