idézet RC reggeli hírlevélből
"Tessék figyelni, olyan ajándékok és lehetőségek érkeznek 2018-ban,
amire még sosem volt példa a magyar "befektetési szolgáltatási" piacon."
:DDD
idézet ma RC reggeli hírlevélből
" aki "nevezett" a "Jövök!" játékra, azoknak mind igyekeztünk beállítani a
10 ársávos lehetőséget, amit mindenkinek magának kell bekapcsolnia,
egyedül talán a hétvégi versenyzők hiányoznak még. A játéknak nincs
vége, aki jelentkezik és már bekapcsolta, annak jóváírjuk a pénzt! "-"
A játék jelszót és a név+ ügyfélszámot még aznap elküldtem a megadott e-mail címre. Ma beállítottam a 10-es valósidejű könyvet, a számláról azonnal levonta a 3500,- pénzt. Marad a telefonálás.
Csekély IT tudásommal aktiváltam a 10-es listát.Andreáék a jogosultaknak beállították,de személyesen kell változtatni a szerződések soron.A kottát adja a felugró ablak,csak olvasni és értelmezni kell.Hajrá mindenkinek!!
írtál nekik, a reggeli hírlevél email címre hogy "jövök" ?, mert ha igen és mégis levonná akkor hívd fel hétfő reggel kereskedés előtt , más ötletem nincs :))
Rájöttem, hogy lehet kipróbálni, levonja-e. Be kell adni annyi vételi ajánlatot, hogy a Villámkötés oldalon lent a "Szabad pénzem"-nél csak pár száz Ft maradjon.Aztán beállítani a 10 ársávot, és "Rendben"Erre nekem azt írja ki, hogy: "Nincs elegendő pénze a tranzakció végrehajtásához."Tehát nálam le akarná vonni. :(
Köszi! Szeretem a Tanú c. filmet, ezért váltottam. A helyzet viszont bonyolultabb, mivel Rájöttem, hogy új ügyfeleknek alapból jár a 10 ársáv, így nem derült ki minden kétséget kizáróan, hogy levonja-e a pénzt.
Egész véletlenül tudom, hogy nem vonja le. Hétfőn migrálom a Tbsz-em condom capitalhoz, a számlám nullás. Aktiváltam a 10 ársávot és bekapcsolta nulla Ft-al.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?