az én dolgom annyi volt csak, h írásba hozzam... ;)
meg is lett másnapra az eredménye, nem várok köszönetet érte, az RC közösség a fontos :)
(írj nekik, tuti megválaszolják, aztán oszd meg itt, köszi) :Đ
elküldtem én is a "jövök" mailt, csak azt nem tudom, hogy automatikusan bekapcsolják vagy tenni kell még valamit a cél érdekében ?? nincs infó erről esetleg ?
A mai reggeli hírlevélből:"... tartunk megint konferenciát 2017 október végén vagy november elején. És pontosan azért, hogy ne csináljak hátsót a számból, október-november-decemberre itt is van az ingyen 10 ársávos adat, csak meg kell ígérni, hogy ott lesz az illető a még nem tudjuk mikor konferencián. Aztán, hogy eljön-e? Azt mindenkinek a becsületére bízzuk. Aki tehát küld egy "Jövök!" jeligét a reggeli@randomcapital.hu email címre, annak járni fog a 3 hónapos ingyen BÉT valósidejű adatszolgáltatás az október-november-december hónapokra."
Tegnap a szamitogepemen randiban nem frissult a penzegylegem az eladasaim utan, egesz estig a jogi egyenlegem ugyanannyi volt, mikozben eladtam egy csomo papirt. Mindegy,mert mobilbrokeremben viszont rogton megjelent az eladott ertek. A mobilbrokerben viszont az uj Molt nem talaltam.. a regit kitoroltem es a sok mol certin kivul ott volt a mol papir,hozzaadtam az instrumentumokban, be is toltotte, de szinten a 24455os zarot mutatta, konyvet egyaltalan nem egesz nap. Azt meg a szamitogepemen neztem napkozben, ott megvolt rogton. Estere viszont zaras utan mar mobilbroker is az uj molt mutatta.
nálam mobilon reggel mol 1000 feliratúra változott, azt kitöröltem és instrumentum keresőbe beírtam MOL és már ki is adta
minden rendben volt
a randiba lecseréltem a könyvet, töröltem a régit és az árinfóból nyitottam új ársávot és rögzítettem
Én nem találtam! Töröltem régi MOL-t újat betöltöttem 24450 körüli zárót írt, könyv nem volt. Be kellett jönnöm egy internet szalonba zárnom a pozit 3110en. Az eladott pozi ellenértéke nem került elszámolásra a számlámon, nyereség/veszteség listám üres. És ez már számítógépen netboonban, de randiban sincs MOL eladás után jogi egyenlegben változás
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?