"Van ahol meglepő módon fordítva változott."
Hmm, az igen érdekes, mert akkor jogszabálysértést követ el szolgáltató létére... lásd: 2005. évi CLVI. törvénya nyugdíj-előtakarékossági számlákról
"A nyugdíj pénzszámlán nyilvántartott pénzeszközök a nyugdíj értékpapírszámla vagy a nyugdíj letéti számla javára teljesített ügyleten kívül más ügyletben fedezetként nem ajánlhatók fel, óvadék tárgyát nem képezhetik."
TBSZ-en van tLong,
ill tShort lehetőség?
A gyik-ban az áll: „Tartós Befektetési számlán egyaránt lehetőség van napon túli
és napon belüli, valamint TechnikaiDaytrade megbízások, tShort és tLong megbízások
megadására.”
A tLong kisokosban pedig (4.o): „A hatályos vonatkozó jogszabályok értelmében Tartós
Befektetési Számlán és Nyugdíj Előtakarékossági Számlán nem vehető igénybe
értékpapír- befektetési hitel szolgáltatás.”
halvány fingom nincs :o) de most még az 1 es könyvem aktív , hétfőn meg látni fogom mi a szitu :o))
nálam a KBC s 5 ös fut folyamatosan , a random 1 est is csak azért fizetem mert mobilon egyszerűbb azt figyelnem ha nem vagyok gép előtt mint a KBc -st
Nekem azt mondták tegnap telefonon, hogy még nem tudják, hogy automatikusan ők kapcsolják be, vagy majd mindenki magának kapcsolhatja be. Gondolom hétvégén még kitalálják, hogy januártól is akarnak-e ingyen ársávot biztosítani és attól fog függni.
hétvégén ezzel terheljem Őket mikor óránként több ezer email fut be a "jövök" felirattal?? :o))
Ferencet se zavarhatom hiszen végre a családdal pihenget , de hétfőn majd felhívom az irodát ott nagyon kellemes hangú hölgy veszi fel mindig a telefont.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?