Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy Társaságunk 2017. február 23-án közvetítői szerződést kötött a TF Global Markets UK, Egyesült Királyság területén működő szolgáltatóval, Deviza és CFD ügyletek szolgáltatásának közvetítésére. A szolgáltatás közvetítése során a Random Capital Zrt. kizárólag ügyfelek közvetítésével, illetve támogatásával foglalkozik.
TF Global Markets (UK) Limited weboldala
Kérjük, hogy amennyiben érdeklődik a szolgáltatás igénybevétele iránt, válaszlevélben a thinkmarkets@randomcapital.hu email címre küldje el telefonszámát és nevét, amin tájékoztathatjuk és segítséget nyújthatunk a számlanyitásban.
"
Törölt felhasználó2017. 03. 01. 12:24
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 03. 01. 11:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Van, lesz!
Ma jelentik le az MNB-nél, illetve ígértek egy tájékoztató levelet a mai napra minden ügyfélnek.
Volt ma valaki a mai randomos klubesten ?
Engem főleg az érdekelne, amiről előtte volt, azaz mi lesz a Randomfx-szel ?
Mit mondtak róla ?
Valaki össze tudja röviden foglalni ?
Kiváncsi vagyok! A balhé utáni közleményben keményebben fogalmaztak...
"Mindazonáltal a Random Capital Zrt. nem tud és nem is akar a továbbiakban együttműködni egy olyan szolgáltatóval, akinek a jó üzleti hírneve csorbult, tevékenységével összefüggésben számos súlyos jogi aggály fogalmazódott meg. Élve a jogszabályi és prudenciális kötelezettségünkkel, a mai nap folyamán felülvizsgáltuk a jogszabály által megkövetelt partner minősítésünket, amely végeredményeként azonnali hatállyal kezdeményezzük a szerződéses jogviszony megszüntetését"
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?