Igen azt én is látom de van egy olyan hogy szabad pénzegyenleg az nekem 0. TE OTT LÁTOD MÁR AZ EUR ÖSSZEGEDET?
Törölt felhasználó2017. 02. 13. 21:30
Én is azt hittem hogy megérkezett mert ugy láttam a netboomba de felhivtam őket hogy utalnék belőle akkor mondták még nincs itt nem érkezett át az összeg
Én is már multhéten láttam az egyenleget de még a pénz nincs itt addig amig a szabad egyenleg 0 addig nem tudsz vele mit kezdeni reggel azt mondták még utalás alatt van nem érkeztek meg a pénzek
Írd le korrektül. Nem anyázva.
Nekem csak jó tapasztalatom van.
És nagyon segítőkészek is az ügyfélszolgálaton. Bármilyen kérdésemre érthető, gyors, pontos választ kaptam akár telefonon, akár mélben.
Egy gondom volt csak, nekem soha nem működött jól a randi. Bármilyen oprendszerről, bármilyen gépen lefagy. Nem értem, mert másnak jól megy.
Törölt felhasználó2017. 02. 13. 19:00
Én nagyon megvagyok elégedve a Randommal Fx en kereskedtem velük eddig mindig mikor hazautaltattam pénzt időbe teljesült, most kicsit félek mivel ugye már múlthéten szerdán elindult az utalás és a mai napi még nem érkezett meg, pedig a 72 óra már letelt.
ahogy írod a végén: lehet, h egyszer örülni fogsz... sőt, lehet, hogy már most örülnél, ha tudnád, hogy milyen kockázatok voltak, vagy lettek volna előbb-utóbb, ha ezt nem lépik meg.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?