Koszi. Es akkor itt nincs rejtett koltseg, ugye? Pl. ha jol tudom (regen ugy volt) KBC Equitas-nal ha nem akkor valtottal, amikor mindket piac nyitva volt, akkor plusz koltseget szamoltak fel. Ezt persze annyira nem reklamoztak, hogy kirakjak a GYIK-ra, azert kerdeztem itt :)
Sziasztok.
Rakerestem a kerdesemre, talaltam is jo par oldallal hatrebb penzvaltasrol folyo diszkurzust, de egy konkret kerdesem meg lenne: TBSZ-re is nyugodtan vehetek USD-t?
Udv.R
Pár perc alatt Randiban is ugyanezt meg tudod csinálni, de akkor állj neki ha már tudod a konfigurációt menteni.Felület -> Piaci adatok -> Kerinfo legyen az első. Ezt a tulajdonságoknál tudod szűrni azokra a papírokra amit nézel, ha akarod külön munkaterületet csinálhatsz bluera és kispapírra. Jobb klikkel tudod a grafikonokat és ajánlati könyveket megcsinálni. Utána egy Felület -> Piaci adatok -> Árinfo (ezt is tudod a tulajdonságoknál szűrni) és egy Felület -> Piaci adatok -> Indexek kell még. Az ablakoknál a ráhúzás is működik, ha isntrumentumot akarsz módosítani (bal egér nyomvatartva).A megjelenő oszlopokat szintén tudod a tulajdonságoknál módosítani, az oszlopsorrendet az adott ablakban tudod változtatni. Ha tetszik az elrendezése, ne feledd kilépés előtt menteni, így csak egyszer kell megcsinálnod
Egyszer rászánsz kis időt és testreszabod magadnak a Randit, elmented és utána nem lesz vele gond. Mindent lehet vele, gyors, megbízható. Részlet az enyémből: link
Mikor elindítod a Randit akkor a számla kiválasztása, után bejön pár képernyő mérethez igazított alap konfiguráció. Ha kiválasztottad a számodra megfelelőt, akkor azt egyszer nevezd át és mentsd el, a következő belépésnél már azt kell kiválasztani és utána ha valamit módosítasz az ablakon csak kattints a Konfiguráció mentésre. Én kitettem egy külön gombot a gyorselérési eszköztárból a címsorba (jobb klikkel tudod előszedni) és csak arra kell ilyenkor rányomnom
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?