Meglátjuk mi lesz .Én is gondolkodtam az eladáson majd visszavételen, meglátjuk szelvényvágáskor mit reagál. Ki gondolkodott jól....:).Nekem gyanús 14,5 körül állapotra visszatérés,de már tartom.....
Én nem akarok kiszállni szerintem fogunk még emelkedni, most a héten alapból ilyen bizonytalan a hangulat a tőzsdéken. Vonoviam volt abból kiszálltam most 25 környékén, nem tudom, hogy ebbe szálljak-e bele még azzal amit eladtam, vagy inkább másba. VOW3-t, BMW-t, TEP, FRVIA-t figyelem most nagyon… passz jó kérdés
Ülök rajta egy ideje 16 alatt nem adom el most a hangulat sem olyan rossz, kivárok legrosszabb esetben jön az osztalék és maradok tovább benne! Azért sem akarok ugrálni mert ki be szálltam adtam el nyerővel 15-17-nél majd beesett 13-ra hatalmas bukó lett meg a nav is küldött egy másfél milliós szja befizetést úgy hogy inkább akkor ugrálok amikor nagyobbak a mozgások
A 16 ellenállás, ha így gondolod, add el most. 14 cent nem számít (bár nem tudom, mekkora pakkod van, lehet hogy a Te szavazatod döntött a tegnapi közgyűlésen) :)
Raiffeisen Bank International részvényesek