En is figyelem bővítésre. Addig nem hiszem hogy lemegy. Szerintem 14,5 alá már nem megy, de abban sem vagyik biztos, hogy lemegy addig. Mindenesetre 14,55 re beállok vételre egy pakkal.
Az oszti csalódás....a sok pénz oroszban bizonytalan.. Nem kívánok senkinek rosszat, de én szeretnék venni, ha már múltkor így elcsesztem hogy nem ültem bele...
Tavaly arról volt szó, amikor az 1.15 EUR-os osztalékot már megszavazás
után visszavonták, hogy az majd ki lesz fizetve valamikor... Tehát akkor
a 2022-es eredményre -0,35 EUR osztalékot terveznek... Nem csodálom,
hogy ez sokaknak nem tetszik, mindenképp 1.15 feletti osztit kellett volna
fizetni szerintem Bár igazán ez a pénz így is úgy is be van árazódva, legalább nem kell sok osztalékadót fizetni utána :)
Az eredmény nem csalódás, mivel az elemzői várakozásokat felülmúlta, azok pedig nem az orosz eredmények nélküli részről szóltak, hanem az egészről. Az osztalék összege a várthoz képest csalódás, bár nem tudom hol jelent meg az 1,5 euro. Azt, hogy nem fizetnek ész nélkül ki magas osztalékot, azt én ésszerű döntésnek látom a cégvezetés részéről (Senki nem aka pazarló cégbe fektetni.) Gondolom mára mindenki velem együtt részvény emelkedést várt, bár ezzel a délelőtti visszahúzással lehet, hogy azt játsszák el a nagyok, mint ha jól emlékszem a legutóbbi Deutsche Bank jelentéskor: Jó jelentésre délelőtt bezúzták, majd délután megindult fel. A lényeg, hogy nyereséges a cég, és nem vakítják a részvényeseket mesebeli számokkal.
Raiffeisen Bank International részvényesek