Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
szépen áttalicskázzák maguknak a saját rv-eket, amit be kellett volna vonniuk. Egyre magasabb áron, hogy egyre magasabb áron szórhassák a piacra, így jön létre a szórt tulajdonosi struktúra.
Szerintem itt pont fordítva van, nem gyűjtés megy (pontosabban a kicsik gyűjtik), de a nagy meg adja. Azt, hogy ki a nagy, azt nem tudjuk (lehet persze a nagy speka is, régi befektető is, de ez most annyira nem lényeg....)
https://invst.ly/a4jtx most így néz ki nálam. Bollingerbe visszajött, napizók és a réstöltési para miatt nincs felső limit, de szerintem menni fog holnaptól. a kérdés, hogy most először kellene az MA50-et alulról átvinnie 22,2K-nál... meglátjuk.
Mások kimaradása sosem foglalkoztatott :) Én az első tétjeim megtettem. Hamarabb mint gondoltam. Ha esetleg újra lefordulna, fel van építve a vételi stratégia. Nincs teendőm jelenleg. :)
Azért itt még nagyon sok nyitott kérdés van, amiről nem tudunk semmit. Elég megnézni az elmúlt 2 hét eseményét, vagy a múlt heti mozgást, amiről semmit nem tudunk, csak azt hogy volt egy nagy kiszálló aki miatt 50%-ot esett az ár (pedig ekkora mennyiség nagyon keveseknek volt, ami múlt 7en kiszórásra került). A kgy sem (januári) olyan lett mint azt Én pl. vártam. Szóval van kérdés bőven, de majd az idő helyreteszi.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)