Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Reszket a kéz, döbbenten néz. Nyomja-e a gombot a betevôért. Jön-e le a grafikon vagy kilô, Mint egy puska. Azt lenne jó tudni, Mit mond a jóslat. Ha kivárod a jövôt És visszanézel, lehetsz Nagyon okos, de lemarad a pénzed. Dobd fel a kockát és Nyomjad a gombot. Az állami hozam nem oldja a dolgot. Ha talál és fial, Viheted a pálmát. És Korzikáról nézheted a részvényed árát. Pezsgôt bonthatsz, de Ne igyál elôre, mert. Még jöhetsz vissza az eredeti közbe.
"Nyilván jelentősen nagyobb annak az esélye" Erről van szó! Semmi sem biztos a tőzsdén, de vannak valószínűségek, amelyek nagyon különbözhetnek. Justy úgy tűntette fel, mintha egy kalap alá lehetne venni minden részvényt, mindegyik egyformán kockázatos.
Hallottál a Lehman Brothers-ről? Az ő csődjük indította az utolsó válságot. Sztem egy fél évvel a csőd előtt, a legmagasabb osztályzata, volt a hitelminősítőknél. Nyilván jelentősen nagyobb annak az esélye, hogy a Plotinussal veszíted el a befektetésedet mint egy blue-val, de egyrészt a tőzsdén bármi megtörténhet (én még emlékszem rá amikro az OTP 1300Ft-ra esett, ha számjegy a nevedben a születési dátumod akkor te is emlékezhetsz), másrészt rövid távon én nagyobb esélyt látok jelenleg a többszörözésre a Plotinusnaál mint bármelyik Blue-nál. Justy kolléga sztem arra is szeretett volna utalni, hogy a tőzsdén semmi sem biztos.
Így is kevesebbet ér mint az Est, pedig itt már van befektető és ki tudja mi lesz itt, azt már mondták hogy feltöltik, csak azt nem tudni mivel, de most ez a menő, úgyhogy lesz itt story
Úgyhogy jelenleg feszülten figyelek. Ádámosiék megveszik ezt, aztán eladják az MKB-nak. Persze, lehet egyelőre csúnya kimenetele is a dolognak a többség számára.
Több mindent elolvastam én is a részvénnyel kapcsolatban. Csak neked megsúgom, még az is felmerült, hogy az MKB költözik ide. Az lenne csak a nagy durranás.
Ez komoly? A fundásan megalapozott és konszolidált, nagy nyereséggel rendelkező cég papírja ugyanolyan kockázatú, mint ez, egy jelenleg fundásan üres, speka papír? Ez már a tudatos félrevezetés esete.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)