Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Mert nem tekintik bennfentes kereskedésnek. Gondolom ha te betelefonálsz az IT-nek, akkor neked is megszavazzák, hogy a piaci ár alatt adnak neked el részvényt. Próbáld ki, a válaszukateg írd ide be.
500 rv-el szavazott a kapcsolattartó, ha jól emlékszem egy cég nevében. Ádámosi Úrékat az ügyvédjük képviselte: Rendkívüli közlemény – Tulajdonosi bejelentés –2018-12-16
A Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a 2001. évi CXX törvény (Tpt.) alapján
tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy Korányi Tamás 2018.12.14-én 194 db részvényt vásárolt, így
jelenleg 6 499 db törzsrészvény van a birtokában, ez a fentieknek megfelelően 1,25 százalékos
tulajdoni arányt jelent a teljes alaptőkére vetítve, valamint 20,4 százalékos szavazati arányt jelent a
nem saját tulajdonú szavazattal bíró részvényekre vonatkoztatva.
Plotinus Holding Nyrt. Igazgatótanácsa 6500 volt ezek szerint de egyébként majdnem lényegtelen, hogy 6500, vagy 8000
Ebbol szerintem csak annyi latszik, hogy probalnak haladni es gyorsan lezavarni a folyamatokat. Engem megnyugtat, hogy nem akarjak elhuzni mint a retestesztat es, hogy dolgoznak.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)