Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A sok rinyálós nyilván azért rinyált, hogy tudjanak olcsóbban venni, de mivel nem tudta senki, hogy hol van az alja és ma emelkedik, így már "drága" és nem kell nekik (vagy csak kevés kollégának). Ez már csak ilyen, mindig is ilyen volt és ilyen is marad.
Köszi, hasonló jókat, ez így van jól. Jó lesz ez a papír. Jelenlegi aggályaimat többször leírtam, ha azt kinövi és látjuk, hogy mit is szándékoznak Ádámosi Úrék, akkor nagyon szívesen mernék bele több tőkét is rakni.
Az a legjobb, ha mindenki boldog. Gyorspénz meg nekem is nagy kedvencem. :D Csak mindig van olyan rv amit kiválasztok és sátrat verek, mert a kibontakozó story alapján a 20% nyerő semminek tűnik. :D
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)