Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Újra 10 MRD FT körül van "az üres cég" értéke. Ehhez képest lehet számolni potenciális befektetőt, vagyont. Csak az X-et nem ismerjük az egyenletből, bár én sok szempont figyelembevételével a MARKET-et várnám ide.
Amúgy lehet a Brexit érdeklődés hiányában elmarad (elfelejtődik). Magyarországot felminősítették. Ha Kína nem térdel be a belső adósság súlya alatt, akkor a BUX lehet 50.000 idén, akár. Az AKKO INVEST ZRT keretében pedig piacra lép hazánk egyik legnagyobb ingatlanépítő / fejlesztő cége, melynek hasznából egy maroknyi bátor kisbefektető hatalmas profitot szakít, akik még a legvadabb esés idején is kitartottak, illetve megfogadták az öreg Warren tanácsát, miszerint akkor kell venni amikor vár folyik az utcákon.
Nem titok. 4iG nyerő egy részét áthoztam, 4iG változatlanul a PRIMER papír nálam. Ploti csak egy megérzés és nem tudom hosszútávon lesek-e itt. Ezt majd a befektető személye határozza meg. Ide amúgy 10M Ft-ot hoztam át.
Azon agyaltam, miért Plotinus még mindig a részvényünk. Szerintem SPLIT-ig nem is lesz átnevezve, ne kavarják össze a kicsiket. Akkor viszont sok idejük nincs a SPLIT-RE, mert az über gáz, hogy AKKO INVEST a cég és Plotinus néven forog a papírja.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)