Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha valóban egy komolyabb méretű nyilvános kibocsátás készül, akkor amellett is szólnak érvek, hogy az eddigi eredmények megóvása kap elsőbbséget újabb kockázatos pozíciók nyitogatása helyett. Most van mivel reklámozni a céget.
link
Ma a cég adta a saját részvényeket. Mostantól nem kell tartalékolni az átváltásra, addig csak megjönnek a tőkeemeléses új részvények.
Kína mellett vannak negatív tényezők is: tartott részvények áresése vagy usa hozamcsökkenés.
Nem vártam tovább inkább vettem.A kínai részvények továbbra is szárnyalnak+csak egy részét zárta a Plotinus a Brent shortnak
(Citadella novemberi jelentése szerint)
Tegnap szerintem nem voltak bent a könyvbe Zsidayék. Kicsit félve adtam el 3889 Ft-ért a kötvényekből átváltott részvényeimet, de ma már úgy nézz ki, hogy 3800-ért is nagyon adná valaki.
Vajon nyitott valami nagyobb pozíciót Zsiday mostanában? Mert blogja és citadella jelentésből azt vettem ki, hogy inkább zárogatta a pozíciókat mostanában.
Lassan azon is el kellene gondolkodni, hogy a kötvényeket visszahívják 115000Ft/db áron, mert ha tovább nő az alaptőke, akkor azon is kereshetne a cég.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)