Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Én is így gondolom. Azért kíváncsi leszek a csütörtöki(?) gyülire. Korrekt cég jön ide úgy érzem. Minden adott hozzá.
Törölt felhasználó2019. 01. 22. 17:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na ez meg a másik, az intuíció. Ennek is jó hasznát lehet itt, a tôzsde kapuin belül venni. Csajok elônyben...:)
Törölt felhasználó2019. 01. 22. 17:41
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 01. 22. 17:39
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 01. 22. 17:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszi. Jót írsz! Ha van tudásféle, fantázia, bizalom egy papírban, akkor áll a dolog. Pihi, stb, és néha rápillantani az egyenlegre, következô lehetôségre...
Na ez az amit mindenképp elkerülök. Hét év alatt kicserélődnek a testünkben a sejtek azt mondják... . Ez is nehéz egyébként, velem nagyon sokszor előfordul, hogy akár 2 tick mínusznál eldobom a papírt - utána meg integetek neki sokszor... Kipróbáltam, nem jött be, viszlát. De ha vmiben fantázia van, akkor bevállalok igen durva mínuszt is, és itt nagyon nehéz meghúzni a határt, hogy ne többéves beragadás legyen a vége. A múltkori beszakadásnál egyharmadot hagytam elszállni a Plotinusból az éterbe, most egy kicsit megforogtam benne az utóbbi pár napban (legyek benne is meg ne is), de lassan hozzá vagyok kötve, ami nem jó.
Azért, mert információ nélküli pánikreakció van egy eseményre, holott az Est vasárnap már sajtóközleményt adott ki, hog a stratégiájukat szegény Vajna halála nem befolyásolja. De az sem volt fundamentálisan megalapozott, hogy pár hónapja még alulról nyaldosta a 200-at.
Nekem ha estben lenne bukóm, főleg hogy tartanám a plotinust, ezzel növelve itt a nyereséget. Amit eladtál azt vissza is kellene venni. Minden bluechip maxban járt abba már nem szállnék most be, ez nem USA tőzsde könyörgöm , ez a BÉT. Egyébként holnap lentről szép lesz az emelkedés.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)