Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Kgy-en rossz hírre, kellemetlen kimenetelre abszolút nem számítok, mondjuk azt gondolom, hogy jövő szerdán még nem fogjuk megtudni a végső tulajdonos apportáló személyét.
Sztem több van mint 3000 biztos kezekben. Én veszegettem még a mai nap is :). Nem tudom stolz-nak hány rv-e van de ő sem napizósnak tűnik:). Reggel szintén bejelentkezett egy kolléga aki 5+ éve tartja. Azt tippelem inkább 5000 az a 3000:)
Rosszul gondoltam. Összesen 31800db rv-el kereskednek a tőzsdén ebből 9556-ot vásárolt meg van Ádámosi és Korányi Úr. Azaz 22244 db ami ténylegesen foroghat. (Tudom hogy a 2 nagytulajdonos is eladhat ha akar, de nagy valószínűséggel nem rövid távú befektetők)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)