Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Akkor lesz jelentős nézelődés, ha a közgyűlés után bejelentik, hogy AGY meg Korányi eladtak. Ádámosinak 6000 darabja van, most van rajta 200 millió nyerő, 2 nap múlva ha így megy, lesz 1 millió euró nyereség. Szerintetek nem fogja leszüretelni? Korányi ugyanez csak feleannyi darab. Mikor remeg meg a kezük? Nagy pénzekről beszélünk már itt, ennél többet nehéz lesz ebből a sztoriból kihoznia.
Ketté választanám.. Az egyik az ilyen papírokban aki pénzt keres NEM sajnálom tőle! Aki pénzt veszít viszont azt sem tudom sajnálni!! Aki mer az nyer aki nem az így járt ... a lehetőség mindenkinek adott!!
Akár egy gazdagabb spekuláns képes felrántani a többszörösére egy kis papír árfolyamát. Attól még a cég eredményei, profitja a béka segge alatt maradnak. Aki bedől a felhúzásnak, az jó eséllyel pénzt veszít. Lásd pl nordtelekom. Úgy látom, a közgyűlésen kb. csak névváltozás lesz, meg pár részvényt bevonnak, ez indokolná az árfolyam többszörözését? Aligha.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)