Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nézzétek a forgalmi adatokat is. Az elmúlt 3 nap 200 Milla feletti forgalom mellet 38-44 K között. Most meg 40 Millával esünk 35 K-ig. Spekáknak bukó, egyébként meg szerdán közgyűlés. Hajrá 6 ezeresek!
Jah meg életed végéig 6 csíkkal a hátadon! Szép kis tetoválás ez életed végéig ! De persze mindenki nagyon okos itt ! Persze az életben örömmel nézed végig azt, mikor a veled egy évben, meg egy hónapban születő lakást,kocsit kap 18.ra ! Ezt megérteni egy réteg soha nem fogja !
Azért rövidebb távú befektetésnek nem rossz, mert összevissza rángatják néha. Én is beálltam vételre - a jelenlegi árfolyamnál lejjebb - , és remélem, ma elmegy addig és vissza is hozzák a végére. Ne nagyobb (30 fölötti) tételben nem foglalkozom vele.
én tudod mit kaptam ? Elmondom! Erigy fiam , járj szerencsével, haza ne gyere, igaz támogatni nem tudlak, de majd lesz veled valami , éhen csak nem halsz ! Én ezt kaptam !
Szerintem nincs itt senkinek bennfentes információja, legfeljebb bizonyos kérdésekben tájékozottabb egy kicsit, és abból próbál meg messzmenő következtetéseket levonni. :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)