Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Tavaly vagy talán 17-ben a nagy kispapír ralli idején ment így a Kartonpack. Szerintem csak speka, ott tényleg nagyon kevés a papír. Itt azért már körvonalazódni látszik a story.
Így igaz és a vevőin szinte egész nap állt 150-170 db vételen, nem öntötték le. Múlt héten volt egy nap, amikor megkapták. A kartonos céget nem értem mire megy, mi történik ott, ez érdekesebb. Kíváncsi vagyok, mi folyik a háttérben. Jó lenne, ha megvolna a közgyűlés, és valami infoval előrébb lennénk. De közlemény is jöhet bármikor további nagyobb tulajdonszerzésről.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)