Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Megnéztem az előző zárót, 2,06 volt.
Most 1,96 az árfolyam, de már a mai is magasabb lesz kicsit.
2,06 az pont 5% plusz, ami a szolgáltatónál is annyi, de csak a Concorde-nál lehet kapni, pl. Erste se forgalmazza már +5%-ért sem.
1,96-hoz képest T+3 napon díjmentesen visszaválthatom, viszont a BÉT-en pénzbe kerül az eladás.
Hátha valaki szeretne venni Citadellát innen a fórumról, vagy az indexes fórumról, akkor megegyezünk és nem "idegennek" adom el.
ha esetleg valakit érdekel, megválnék a citadella pakkomtól, mert kell a pénz, Plotinust meg nem adom el. BÉT-en beraktam egyelőre 703 489 db-ot 2,06 árfolyamon, az volt az utolsó záró.
én sem 1-2 évre tervezek vele és még kb 50%-kal tervezem bővíteni a meglévő pakkomat, de amondó vagyok, hogy nem mindegy, hogy ezt 5800-on, 5250-en vagy majd 4900-on teszem meg. Persze nem egyben, hanem apró lépésekben, úgyhogy a fenti számok legyenek mondjuk átlagárak.
Viszont még nem látom, hogy megállt az esés, illetve Viktor eladásai sem erősítik meg ezen gondolatomat.
Ahogy írtátok türelem, minden szempontból.
Szerintem meg jobb eredeti forrásból tájékozódni:
Vegyétek a fáradságot és nézzétek meg a negyedéves jelentésekből, hogyan alakult az elmúlt másfél évben Viktor részvénytulajdona (kötvénnyel együtt) a Plotinusban, így érthetővé válnak az ilyen eladások.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)