Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
sokan holnap kedden fognak szembesülni a mai hétfői mozgások hatásaival, amit szerdán tudnak lekereskedni, így értettem
közel hasonló esésre számítok, sztem nem volt stop
Ezt még mindig nem értem. A könyv szerinti érték vagy bármely más mögöttes érték nélkül az ár önmagában kevés. Ettől függetlenül Buffet vagy Graham tuti, hogy nem venne egy hedge fund-ot.
akkor jöhet rendkívüli közlemény is ha lesz -8%.
nem is tudom, hogy jó-e ha stopok aktiválódtak, mert az realizált bukó. talán jobb, mint tovább hílalni a bukót.
Nagyobb esés szerdától, amikor majd látszik a keddi hasonló méretű bukó. 5000 körül majd elgondolkodom a bővítésen, bár most olyan érzésem van már egy jó ideje, hogy a "piac nem hajlandó azt csinálni amit Viktor vár". Aki esetleg 6000 körül vett az lehet, hogy egy évre is "beragadt"
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)