Ok értem hogy nincs érv ezért rám kell sütni hogy szektás hívő vagyok ( kié is amúgy? ) csak mert szólni mertem valamire amit úgy látom inkább te kezelsz vallási hevülettel.
"Ha fradista vagy pontosan tudod honnan indultak 10 éve és hova jutottak. " . Igen pontosan. és pontosan erről beszélek. Attól hogy fradista vagyok nem vagyok vak. A Fradi állami pénzek nélkül 1 éven belül hullana össze mert nem fenntarthatóra épül. És mé ebben van a legtöbb valódi bevétel és elképzelés szisztematikus építkezés. Ez a kirakati példa. ettől csak roszabbak vannak. És a Fradi sem áll másból mint a PSG jelenleg. Egy állam teletömi pénzzel és sikereket ér el. ha ez az állam kiszáll a klub saját lábon nem képes megállni mivel a cél nem a gazdaságos működés hanem a kirakat csapat létrehozása BÁRMI áron gyakorlatilag. Csak itt nem dollár 100 milliók vannak csak forint milliárdok. . A klub utánpótlása semmit nem javult sőt. ( már nincsenek Gerák, Husztik, de már egy Nagy Ádám se aki a magyar közeg totál kidobott volna pedig 12 év volt rá ami alatt 2 generáció is felnőtt ). Még az sincs hogy olcsón veszünk drágán eladunk játékosokat mert EUR 10 milliós minuszos a transzfermérlegünk és 5 év alatt 2 játékost sikerült eladnunk. Eközben az évi 10 milliárdos költségvetés ( 30 millió EUR ) java bérek és a fedezete egy jó évben 30-40%-ban piaci ( BL vagy EL pénzbevételek, jegybevételek ) a többi állami cégek szponzorpénzei vagy közvetlen államik támogatások tao pénzek. egy rosszabb évben meg még annyi se. . no de tényleg befejeztem mert már nagyon offolok.
PANNERGY