1075ön valaki egyben kivette az árjegyzőt. Kérdés, hogy valaki csak trükközni próbál, azaz feltolja most az árfolyamot majd 100 pöttyel följebb meg elkezdi szórni a SRVre meg az árjegyzőre vagy valaki tud valamit amit mi még nem. Ismerve a hazai viszonyokat én inkább az utóbbira tippelnék. Még az is előfordulhat, hogy alap kezdte el venni, bár annak kis esélyt adok.
És a 4. legnagyobb forgalommal rendelkezik ma a BÉT-en OTP, MOL, Richter után. Bár ez inkább a BÉT-re nézve szégyen, hogy 2 óra után bő 30 mFt-os forgalommal lehet egy papír a 4. legnagyobb...
Én arra gondoltam, hogy pl a TREND fm-en, itt a Portfolión és sehol máshol egy büdös szó nincs a céggel kapcsolatban, az összes mid-capet pedig szinte naponta említik, elemzések riportok, stb. Hidd el ez is számít, hogy egyátalán hallasz, olvasol róla, hogy ki fia borja cégről van szó. Na de talán ma történik valami és elindul kommunikáció nélkül is :-)
Szépen rántottak rajta ma is egyet. Most már felfele is gyakorlatilag üres a könyv. 1090ig van árjegyzőt kivéve 3-4000 részvény. Azt a SRV 1-2 nap alatt megveszi, hacsak a piac nem veszi meg a köv fél órában azt is. Úgy néz ki megyünk minimum 1100ra.
PANNERGY