Hát ez az! Hatalmas buli az ESG, a pannergy szinte a tökéletes célpont, és egy fillér nem jön ide. Szerintem 500 ezer Ft-ból úgy meg lehetne hájpolni, hogy széttépnék a papírt....
Természetesen a részvényeseknek, hisz jómagam is az vagyok. De maradjunk a realitás és a törvényesség talaján. Nagyokat mondani én is tudnék, de nem az a cél - beláttam a tavalyi rkgy-n, hogy sokkal értelmesebb okosan és konstruktívan ténykedni az 1%-kal a hátunk mögött. Ennyi.
laposföldhívővel nem állunk le vitázni ha felviszed az űrbe és lenéz a földre az ablakon keresztül, akkor azt fogja mondani, hogy végre itt a bizonyíték, hogy lapos a föld alapvető jogi és gazdasági ismeretek hiányban próbál érveket erőltetni. majd egy bíróság a helyére teszi, ha egyáltalán be meri vállalni a pert és annak költségeit. a vesztes a nyertes jogi költségeinek nagy részét is állja. meg az egyéb perköltségeket is. ami összesen több millió forintra is rúghat, de egymillió alatt biztos nem marad. fenéket fogja bevállalni....
volt egyszer már egy "vicces" perem. nem egyszerű dolog az ilyen, de már nem tennék bele akkora figyelmet és energiát. csak iratnék az ügyvéddel egy keresetlevelet, aztán hadd szóljon.
Azért állsz vesztésre, mert nincs értelme a felvetésednek. Persze pereskedhetsz is, nincs megtiltva, de én inkább azt javasolnám, hogy járj utána annak, hogy miért nincs értelme azoknak, amiket leírtál.
Akkor várd meg, hogy azon 1% fölötti tulajdonnal rendelkező részvényesek, akik nem fogadják el az IT osztalékról szóló határozatát, kezdeményezzék a közgyűlés kiírását. Ha ilyen nem történik, akkor az szerinted mit jelent? Mindenki összeesküdött ellened?
Nem Te döntöd el, hogy mennyi osztalék kerüljön kifizetésre. Te csak egy részvényes vagy, aki szavazhat. Nekem megfelel a 15Ft. Illetve nem károsítottak meg semmivel se.
PANNERGY