ebbe az öngerjesztö hullámba kell belekerülni. Jol megy 1 ceg strategiai területen, aztan megnyilik az allami ingyenpenz csapja es adofizetök penze a reszvenyesek zsebebe csatornazodik. Ott az egeszsegügybe jokor tenyereltek. Ezt a hullamot kene itt zöld temaban megcsipni. Ha lecseng ez a rogadt virus talan athelyezödik a srategiai sulypont erre a szegmensre is. Na meg varjuk a Fötav kivel szerzödik. (tudom hully, te tudod a tutit...azota is irod 4 hete penteken, hogy greenxy a nyerö :D) (vagy a fönökseg mondja be 1 interjuban, hogy 2000 lesz az arfolyam:D)
Igen, ügyesen csinálják a Masterplast-os fiúk, nem kétséges. Sajnos a Pannergy nem tudta ezzel a szárnyalással felvenni a versenyt. Ezzel szemben Erzsike nem is olyan kockázatos, mint az építőipari "kistigris", és eközben Erzsike EBITDA-ja combosabb is volt még 2019-ben.
Miért nem 800 vagy 1000-nél szóltál, hogy szárnyalni fog a Masterplast. A tavalyi aljához képest (március 514) 4,5x-zett, a Pannergy (március 468) még duplázni sem tudott. Ugye azért érzed a különbséget a 450% és a 65% között!?
Nem akarok mást venni, csak Pannyt. Most éppen 750-en vagyok vételi pozícióban. Másoktól várom, hogy eladjanak. Szerintem a Masterplast jó lehet annak, aki az árfolyamot meglovagolni készül. Nekem jó a PERGY 750-ért. Így mindenki jól járna.:)
Na az durva lenne, remélem nem. De ha most akarsz venni, pláne másik részvényt, akkor szerintem érdemes lehet pár napot kivárni. A panny talán az egyik leginkább viharálló papír fedezve kicsit a SRV-vel. Bár egy össznépi pánik senkit nem kímél.
PANNERGY