Kossuth rádió jó hír, köszi srácok! vakablak-nak: ezzel nagyjából egyet is tudok érteni (kivéve srv emelés), de azt is látni kell, hogy esni se akar a papír, 738, 12 Ft-ra a bűvös 750, ez ami nekem biztató, most is van vételi oldal a könyvben. Dugó is már csak 35k, szerintem elfogy onnan még idén. Szóval a stabilitás megvan, csak emelkedni nem tud a papírunk egyelőre sajnos.
Köszönet, és jéé, ismerik Győrt és Miskolcot. Cél a távhő átállítása minél nagyobb mértékben megújulókra, ahol a biomassza és azokon a helyeken ahol van adottság a geotermikus energia a már jól működő helyszínek szerint. Nem hangzik rosszul, csak ne maradjanak szavak...
Országos és budapesti szinten mintaként nevezték meg a távhőszolgáltatásban a Pannergy miskolci és győri geotermikus projektjét a távhőfejlesztés területén (Némethi Balázs, FŐTÁV, stb. szakembere)
Lehet itt jó jelentés, lehet 1K fölötti célárak, lehet itt srv, lehet itt kedvező időjárás, lehet pletyka, lehet itt bármi ez a részvény mindenre immunis. Sajnos......
Többetek felvetéseire hivatkoznék sorban: 1., ha nem is hype-ot, de folyamatos kommunikációt továbbra hiányolok (csakúgy mint az elmúlt év(tized)ben.) 2. a felvetett 4-5 verzió közül én sajnos egyikben sem bízom. 3. madriddal egyetértek: "Itt teljesen mindegy milyen a jelentés." 4. célár emelésben sem hiszek. Évek óta 1000 feletti célárakkal jönnek; sokáig hittem benne, szerintem ma már nincs jelentősége. 5. évek óta szajkózzuk, hogy milyen jó az enyhébb időjárás a Panny-nak. Tényleg jó a cég árbevételének, de valójában a kisrészvényesek szempontjából nem oszt, nem szoroz. 6. zsimo-val egyetértek: "Kérjük vissza a régi bevált 750 et! :)" - legalább! ;) Elnézést, ha nem vagyok annyira derűlátó mint Ti, de nekem ez a véleményem. Uff.
Ez gondolom h pont az előtt fog megtörténni mielőtt Em ötöséből vmelyik realitássá válik. És sztem egy 0-àt még hozzá csap a végére. Lehet h a neje előbb fog lepni.
Erstétől meg hívtak, hogy vegyek környezetvédelmi alapot. Kérdeztem, hogy magyar részvény van-e benne, nem volt. Mondtam, hogy írja oda megjegyzésbe, hogy hazai kitettségeket is szeretnék benne látni és akkor veszek... :) Odaírta és még egyet is értett velem.
A sors furcsa fintora, hogy a pannynak az enyhébb telek még jók is lehetnek. Mint ahogy az már többször elhangzott, a maximális hőleadàs +8 celsiusnàl van, minnél kissebb hőingadozàs mellett
PANNERGY