Beszélgettél már Győriekkel? Akkor aligha írnál ilyet, ez max a vágyakozásod lehet. Győrben a fidesz az egyik legnépszerűbb, helyben nagyon ismert és közkedvelt orvost indít, míg az ellenzék közben a zsarolási ügy miatt teljesen szétesett. A helyi jobbik eleve átállt és még egy ilyen giga botrány után is nyerni tudott a borkai. Az új választáson nem hogy nyerni fog a fidesz, hanem nagyon fog nyerni. :) De majd januárban meglátjuk kinek van igaza. :)
Márki-Zay-ra, igen. Meglátjuk, lehet előrejelezhető, de a közvéleménykutatóknak mostanában nem nagyon sikerül, vagy nem a valós előrejelzést teszik közzé :)
Hadházy nem indult Hódmezővásárhelyen, szerintem a Márky-Zay-ra gondoltál. A politikában pedig ma már nincsenek véletlenek, szinte minden pontosan elörejelezhető. Győr és Hódmezővásárhely két egészen más tészta, hidd el, Győr egyértelmű.
Ha csak a politikai szlogeneket nézzük, akkor egy ellenzéki főváros elvileg jó lehetne nekünk, de én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy bármilyen politikusi kampányszlogent elhiggyek. Mindig a pénz az első a politikában.
Hódmezővásárhely is 100% fidesz volt, aztán mekkorát nyert Hadházy az időközin, fideszesek el se hitték. Sose szabad így gondolkodni, időközin mindig lehet meglepi. DK csak egy láncszem az együttműködősben, nem is a legerősebb, nem hiszem, h ez hatással lehet Miskolcon a Pannyra. Az csak egy populista kijelentés volt, jól hangzott, ennyi.
Bocs, de Győr 100% fidesz, az egész botrány a végén a DK-ra égett rá, el is menekültek, gyakorlatilag még jelöltet is alig bír kiállítani az ellenzék az amúgy is totál fideszes városban, ahol a kgy így is úgy is fideszes marad. Szóval ez nem kérdés. A hatásoknál viszont óvatos lennék, főleg Miskolc esetében, ott a DK országos szinten támadta a távhő árakat, hogy a geotermikus projekt mellett miért ilyen magasak az árak. Iszonyat buta demagóg dumák mentek. Remélem hatalomra kerülve ez elfelejtődik, de azért picit aggódok.
szerintem semmilyen, de egyébként inkább pozitív, mert a zöld eléggé ellenzéki téma lett, Bp-en klímavészhelyzet stb... de ettől függetlenül nem hiszem, hogy egy önkormányzat tud tenni a Pannyért, az szerintem magasabb szinten dől el, hogy lesz-e Bp-en geotermikus energia és ki csinálhatja. Kispesti mszp-sek is saját cégeiknek osztogatták a közbeszerzéseket, szóval az ellenzéki vezetés esetén se biztos, hogy "tiszta verseny" lesz.
PANNERGY