Korábban ezt nyilatkozták. "A napi vásárlási mennyiséget a Társaság minden naptári
hónap végén felülvizsgálja és változtatás esetén közzétételt eszközöl." Vagyis ha megemelték volna, már jött volna a közlemény is.
Az, h megemelték-e csupán egy-két napon belül derül majd ki, amikor először jelentenek srv ügyben. Addig még bármi és az ellenkezője is előfordulhat. Egyébként is holnap H1 jelentés, ilyenkor meg ugye általában esés jön a BÉT-en, különösen ha jó a jelentés :-).
Különleges hatékonyságát abban lehet lemérni hogy az esetek 90% ban az árjegyző volt a legjobb eladó!!! Vevőként pedig 12-14 ft os árközt hagyott. Ezt is kifogásolták páran de jól van ez így jött válaszként.
Sőt egyre jobban örülök hogy van egy ilyen szuperül működő árjegyző! Nem kell azon izgulnom mikor fog limittel rallyzni a papírom mert tudom hogy hatékonyan gátolja az emelkedést!
Ez hihetetlen. Valaki kqrja már fel őket a felügyeletnél. Már másodszor csinálják meg pár napon belül ezt a szemétséget, hogy az árjegyzővel leöntik az árfolyamot betolva 722-re. Ez BŰNÖZÉS!!! Biztos hogy nem erre lett az árjegyzés intézménye kitalálva!!!!!
Hát az biztos, hogy nem a panny jelenlegi tulajdonosai kedvéért teremtettek ilyen lehetőségeket, ők messze nem olyan fontos szereplők. A többit mindenki tetszés szerint gondolhatja tovább..... De minimálisan a meglévő hitelek kedvező refinanszírozására is jó egy ilyen kötvény lehetőség, ahogy az Alteonál is.
Hát ez az én úgy látom inkább opus alteo páros ami miatt elindult a kötvény program. Mindkét cég jelentősen terjeszkedik fejleszt akvirál. Panny mintha a pálya széléről néz, arra várva h felvásárolják.
Én nem állítok semmit, csak tájékozódom és a részleteket összerakom. Szerintem több értelme van mint folyton azon siránkozni, hogy mi volt 6-7 éve. Ezeket a kötvény programokat most kimondottan a nagy NER cégek akvizíciós céljainak támogatására találták ki, pont múlt héten minősítette az Opust az MNB, hogy a kötvényfinanszírozási programban résztvehessen. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy ezeket a lehetőségeket a mi vonatkozásunkban értékelje. Egy kis +: "https://www.tradingview.com/x/J4mBMGvq Jövő héten itt is érdekes dolgok várhatók és célba veheti a 800-at. Kár a pénteki záróért, de még korrigálható és pattanhat a csatorna aljáról, kilépve a 3 szögből is." (dedelle a Kisbüfik topikban)
Igen úgy kellett volna fogalmaznom okt 26 tól jogusultá válik h a Máltai adórendszer szerint adózzón. Tiborcnak igaza lehet készülődnek ,megágyaznak az akvizíciónak.legalább is ezt a forgatókönyvet is bele lehet látni.
Pont azt amit írtál: szinte már korlátlan forrásbevonás lehetőséget jelent ami az alapja a további növekedésnek, így pl már abszolút realitás a budapesti projekt, nem is említve az MVM-és forrásbevonást. Szerintem már az új tulajdonosi körnek párnázzák ki a terepet, innen már szinte kizárt hogy ne legyen felvásárlási célpont!
Nem egészen vágom (nem kötekedős "nem vágom", hanem tényleg nem értem... Magyarázd el légyszi, mert érdekel), hogy pontosan mit jelent/jelenthet ez számunkra (szerinted) Mert egy kötvényről van szó, nem bef. Alapról (ami esetleg vásárolhatna részvényt belőlünk) Vagy hogy a cég bocsáthatna ki ezen felbuzdulva kötvényt? (de az meg minek, halomban áll a cash és SR) Ok, hogy említés szintjén elhangzott a cég neve, mint "érdekesség", hogy a magyar tőzsdén van ilyen részvény befektetési lehetőség... De mit látsz te ebben a hírben, amit én nem?
PANNERGY