Óránként borzolom össze a kevéske hajamat, amiért február közepén a 2000-es 4iG helyett 750-es Panny-t vettem - de sokat... Úgy, hogy a 4iG "elődjével" cégünk is kapcsolatban volt, tehát ismertük valamennyire.
srv hírére vettek bele sokan. Miért? 1. bizonyíték, hogy van rá pénz, 2. betartják a közgyűlésen mondottakat. De, pénztermelő gép, évi 2 mrd feletti EBITDÁ-val. A managementnek meg nincs beleszólása abba, hogy a piacon ki veszi és ki adja. Kommunikáció nem rosszabb, mint a többi prémiumnak csúfolt kispapírnál.
Mplast, CIG, DH első sorban. ANY-ben is van néhány %, majd visszavéve lentebb. azt nem is azért tartom, de egy próbát megért. ha lehet árfolyam nyereséget realizálni, tök jó, osztalék pedig grátisz. Mplastot pl harmadjára vettem vissza bőven 700 alatt.
pénzt termel? jelentkezzen, akinek termelt :) amúgy pedig egy kósza hír mentette meg a 650-es kategóriától. megrántották, azóta csorog vissza.a felsorolt cégek osztalékot szépen fizetnek, ha már nagy likviditás nincs, de felértékelődési potenciál is megvan. a ezekkel sokat nyertem már idén is, kereskedve.
Egyrészt nincs csodavárás, ez már egy pénztermelő gép, nem kell semmit bizonyítani, tények vannak. Másrészt az általad felsorolt cégek likviditása mennyivel is jobb? Vagy az elmúlt 1 évi teljesítménye?
így van, ez kamu. ezt páran mozgatják, mivel nem likvid. szégyen és gyalázat. igazából nem számít, nem buktam vele túl sokat, de kereskedhetetlen papír ez. arra pedig nem érdemes várni, hogy majd egyszer meghúzzák, netán osztalékot fizessen. részemről soha többet, mert nem ad semmit, mindenki a csodára vár és különböző elméletekkel tartja életben a pozit. tessék menni Mplast, ANY, CIG,DH,ZW felé.
PANNERGY