Nekem az is tetszik, ahogy cinikusan úgy tesznek, mintha a lakosságon (és nem a vállalati szférán) kerestek volna rendes pénzt a szolgáltatók az utóbbi években... A KKV szektor kap még egy rúgást, hiszen ők isszák majd megint a levét.
Így van...az eddigi rezsicsökkentések után is az állam (akarok mondani a mi adónk) pótolta ki az önkoris szolgáltatók rezsicsökkentés miatti bevétel kiesését.
Ugye úgy kalkulált Bokor, hogy 30%-os rezsicsökkentésnél már ők sem annyira zöldek... (feltételezve hogy a végszolgáltató arányban ennyivel kevesebbet kínál is a termelő Pannergynek, ami nem tudsom hogy mennyire reális a szerződések miatt, másrészt meg önkori azt csinál amit akar, lsd e-star).
Valaki írta a Bumix változást is, hogy ha majd az Egis kikerül akkor nő a súlya ezeknek a kis papíroknak, ami valahol számíthat. Nem tudom ez hogy működik, de ez nem mostanában lesz gondolom.
A Synergont figyelem hogy beindult 290-ről, ezért bízom most ebben is. Na meg a sok támogatás a narancsosok által jóváhagyva, is jelent valamit - orbánbiztos jelenleg..
amúgy mostanában tényleg mintha ébredezne, alig magasabb forglaom, de kicsivel több vevő... hátha a bizalom visszatérése (csakúgy, mint a leépülése) is egyre gyorsabb lesz.
ami azt illeti én vártam hogy ma gátlástalanul, lassan de biztos veszegetik...de sajnos egyenlőre nem így tűnik. syniben ülök és úgy tünik együtt mozognak, szóval szurkolok ennek is :D
PANNERGY