2012. jülius 20-án jelent meg, a videóhoz tartozó eredeti szöveg itt olvasható: link
A szöveget lecseréltették egy "Hamarosan ..." változatra, a videót pedig sohasem töltötték fel.
Te vagy a karbantartó és egyben a jós, újra van bízalmam Pannika iránt csipegetem.Csak öntsék én mindent megveszek, mert valami készül.Pannika volt fodrásznál és nagyon csinos fog lenni hamarosan.Valamit akar bejelenteni....
Pici ez ahhoz, hogy nagyobb befektetőt vonzzon.vsz.
.Ahhoz több egy hektárnyi nameg
PIAC -PIAC és harmadszor is... kellene. hihi
/20-30 hektár!!?/ Tán még az energia is kevés ezekből a kutakból...
.Magor viszonylatban elmegy
Pannunion eladása nélkül nem lenne most Miskolc. Syn legyen egy rossz emlék, a másodhőhasznosítás meg zsíros falat, miért engednék át másnak, én is építenék egy gyógyfürdőt a telkemen ha feltörne a gyógyvíz.
Látod, hogy Szentlőrincen is problémát okoz a másodhő hasznosítása, 55 fokos vizet meg visszasajtolni nem komplettség, kezükbe vették a dolgot, tanultak, ennyi.
En ezt ertem, de az volt a terv, hogy valaki megepiti az uveghazat (hollandok vagy kinaiak vagy mit tudom en ki), a Panny pedig futi. Nekem ez igy lett volna tiszta uzlet a PE-nak.
Valami oka csak van, hogy senki nem akarta megepiteni az uveghazat...
En kb 8-8,5 mrd-re gondolok (7,5 helyett). Sok ervem nincs, csak az, hogy itt is nagy volt a lapitas Bokor reszerol.
+ Eleg ellentetes nyilatkozatok voltak (linkeket most nincs kedvem megkeresni):
Bokor elosszor valami olyat mondott, h Miskolcra megvan a penz. Azt hiszem ezt abban az interjuban mondta, mikor likvidaltak a nejet a Lazarus pozibol.
Utanna meg mikor felvettek a 2 mrd hitelt, valami olyasmi volt a kozlemenyben, hogy reszben a Miskolci projekt penzugyi lezarasara lesz forditva. + Szerintem Synis penz is arra ment el.
Persze erre majd biztos valami olyasmit mondananak, mint amivel a csuszast is magyaraztak: a hosszutavu uzembiztonsag, meg a technologiai es biztonsagi eloirasok teljes betartasa (Vegulis Miskolcon csak 1 ember halt meg Pany godorben)
En itt csak azt nem ertettem mar akkor sem, hogy a projektervekben meg nem hosszutavu uzembiztonsaggal es az eloirasok betartasaval terveztek? :)
PANNERGY