Most beszéltem Warrennel, gondolkodnak egy magyarországi geoterm céggel foglalkozó részvény támogatásával, (ugy mint tökeemelés és promt piacon való felvásárlással), ha megtudok részleteket írok még.
Az utóbbi hetekben tettek róla, hogy ne merjen senki "bátorkodni".
Jó lenne már ha tisztázódna mi a helyzet, ki adja, és ki veszi, és persze meddig tart ez a színdarab?
Nem az a lényeg, hogy ők gondoltak-e a ME-re, hanem, Ross Beaty gondolt-e már a PE-re? :)
Egyébként ha híre megy, hogy ebben a kis országban valami mocorog geothermia témában, biztos felfigyelnek majd ott is.
Ross Beaty eszméletlen nagy koponya, a szarból is aranyat, (ezüstöt) csinál. :)
Kedves Dénes! Ha olvasod esetleg ezt az oldalt gondolkozzatok el hátha valami kapcsolat kialakítható az izlandiak segítségével. A Magma már hallott a PP-ről és érdekelt is lassan bizonyos mértékben az izlandiakon keresztül. Jó lenne elmenni ebben az irányban is.
Köszönöm. Bár a kérdéssel elárultam, hogy milyen tájékoztatlan vagyok. Hát szépet álmodták, jó lenne ha Ő vásárolná.
Drukkolok magunkért, emelkedjen a részvény.
Elb....ták a rallinkat rendesen! :)
Ha nincs ez a nagy kiszálló 770-en, akkor már 900 fölött lenne, így azt hiszem meg kell várni a következő jó hírt a valódi, tartós emelkedéshez. Remélem, ez a következő hír a hivatalos jelentés lesz a kútról, ami pár hét múlva érkezhet meg.
Talán az jól meglódítja majd.
Ha van egy kis marketingérzékük, akkor a hívatalos eredmény után tartanak egy jókora sajtótájékoztatót a jelenlegi állásról, és az elkövetkezendőkről.
PANNERGY