Az utolsó mondatod a kulcs:
"Kicsit azért kiábrándító."
Így érez most mindenki, akinek van régebbről, és az is aki most nagy lelkesen belevett.
De nem lesz ez mindig így...:)
No sokat nem akarok írni, látom a hírre egyből megjelentek az új arcok a topicban. A hírt kommentálni nem akarom, már többször mondtam miért jó pannyt venni 1000 forint alatt.(spekulánsok kíméljetek az olyan megjegyzésektől hogy " buzi köcsög szarkupacban ragadtam, ez egy fos... stb.") Csupán egy dolgot említenék:
Ha az árfolyam 750 forint alá benéz, akkor csak halkan megemlítem a jövő júniusi határidős pozizárásnál(957 ft) több mint 25%-os profitot lehet realizálni. Én ezért pl. 690-től lefelé benne vagyok a könyvben folyamatos duplázással természetesen most már jórészt csak bef. hitelre. (ekkor 40%os bevételt könyvelhetek el, ebből természetesen a 20%-os THM lejön, de százezreknél szerintem ez nem tétel.) Ha a pannergy 400 millát akar nyerni a sajátrv. vásárláson határidősen, akkor viszont jövő júniusban az árfolyam nem 957 forint lesz hanem 1100-1300 körül fog mozogni. Ez esetben a bef. hitelre vett részvények árfolyama kis szerencsével akár duplázódhat is.
Ha minden jól megy, akkor a továbbiakban is inkább így, ritkábban fogok megszólalni. A cégvezetésben megbízok, véleményem szerint hosszútávra az egyik legtökéletesebb részvény.
Ma megint vettem keveset ebből az utolsó szemétből, jött egy kis pénz az OTI-ból Dt-ből, hát nem rögtön rám öntötték PP-t. Nem tudom hogy mikor hagyom abba a méhecske szerepét, de már utálom is megnézni, hogy a szarom csak nap, mint nap süllyed lefelé, én meg állandóan este lehúzom a WC-n
Szerintem a nagy eladó sokat borított a kicsik nyakába is a nagy eufória közepette, aztán elmaradt a további száguldás. Ők szabadulnának, lehetőleg ma már 0 bukóval.
Nem látom az 5-ös könyvet, csak a legjobb ajánlatokat, de az eladói oldal úgy tűnik, lassan töltöget, ezért el tudom képzelni, hogy kisbüfik adják nagynak.
A 770-es játék pár napja kicsit másképp zajlott, amikor a nagy eladó csak a pisilés idején engedte feljebb. :-)
PANNERGY