Valószínűleg mindenki másképp értelmezi a cikket, de én úgy értettem, hogy ezt nem fizetségként kapta a fúró cég, hanem vásároltak és beszálltak a buliba! De lehet tévedek... de nekem ez jött le ....
Ez jobb. 1150 -ről tényleg jöhet egy korrekció. De mivel sokan számítanak erre, ezért....nem folytatom. :D Ezen a szinten nagyon könnyű lesz kirázni az embereket.
itt az a jó, hogy minden városban a helyi önkormányzat is 10% részesedést kap a bevételből.
ezek ha svindliznének akkor hosszú időre börtönbe kerülnének. Főleg most az új kormányunknál.
a legnagyobb durranást egyébként a Főtáv projekt megnyerésétől várom, az fog nagyot szólni amikor a cég Buidapesten is megveti a lábát.
ody, csinaltam egy napos chartot. link es eszerint 1150 korul bejohet egy eroteljesebb korrekcio akar 960-ra is. de persze minden attol fugg hogy hogyan idozitik a hireket...igy a korr akar el is maradhat.
szoval most szerintem nem szabad eladni.
Idézet az előbb belinkelt cikkből: (2009. április)
"1. A részvények likviditása nagyon beszűkült az elmúlt hónapokban, néhány száz darabos megbízásokkal akár 10%-ot is mozdíthatunk az árfolyamon bármely irányba.
2. A papíroknak nincs elemzői lefedettségük. Fentebb említettük, hogy csak az Erste követi a papírokat, ám igen ritkán publikál véleményt róluk."
Kissé még kénkőszagú a sztori, bár akár be is üthet...
Ezerrel nyomják le a csöveket, el sem tudtam képzelni mi a fenét csinálnak amíg nem csöppentem ide!:D
Az tuti, hogy a parkokat nem a semmiért verték fel!
Akkor jól sejtettem, hogy ők akcióznak ott!:)
Hétfőn lehet kicsit visszacsorog az 1000-re a papper az 1070 ellenálláska miatt, ott kell venni amíg nem késő!:)
PANNERGY