Gödöllőn egy jó nagy darabon totál szét van verve minden. Nem tudom milyen csöveket pakolgatnak le, de az biztos, hogy magasnyomású forróvízzel tesztelik. Szerintem készül ott valami!
akkor igen.
kb. 3 hét és üzemelni fog.
ami még idén ugye várható minden sorrend nélkül.
- onp tőkeemelés 1,485 mrd ft.
- miskolci keop kb. 450 millió vissza nem térítendő támogatás.
- gödöllői fúrás elkezdése
- Főtáv pályázat elnyerése.
-A.Otté féle 1 mill. db részvény opció lehívása
- eib hitelt meg tegyük kérdőjelessé?????
- hivatalos vízhozam bejelentése miskolc-mályi
a 2K simán benne lehet ezekre a hírekre.
és akkor itt vannak még ilyen finomságok, hogy a fúrócég is vásárolt 120000 db részvényt 1025 ft-os áron.
majd a piac eldönti. én nem bocsájtkozom találgatásba. Már volt hogy belevettem 900on aztán lement 696-ra, mégis megtartottam, mert hittem a cégben. Ha hiszel abban amit kommunikálnak, és megbízol bennük akkor nem az árfolyammal törődsz.
@epa: Megtaláltam a cikk módosított változatát: link Szerencsére ingyenes. Itt 2587 Ft-os árfolyamot említenek EIB nélkül állami támogatásokkal
Éppen ezért nagyon izgalmas időszak ez. Eldőlnek a nagy dolgok, és talán most változik meg a menedzsment stratégiája is a részvényt illetően (eddigi árlenyomás ugyebár). Talán erre az időpontra vártak, és innentől már engedik emelkedni.
most hirtelen nem találom, a miskolci gépemről netelek, de ha visszamek holnap az albiba akkor előkotrom neked a cikket és szívesen átküldöm, vagy feltöltöm vhova. Sztem még ex is emlékszik, tán' 2008 vagy 2009 áprilisán írták, 5 oldalas volt, több szcenárióval. Ha a régieknek megvan akkor simán átdobják sztem.
De ugye jol olvastam, hoyg a 2007-es rally oka a bejelentes volt hogy namostaztan geotermiara terunk at. Akkor megvettek joelore a sztorit ugy hogy meg semmi nem volt, legfeljebb a tervezoasztalon. Szoval ezert gondolom hogy a tovabbi emelkedes csak ugy lehetseges, hogy ha lesz mit mutogatni. Ha mondjuk sztlorinc meglesz, akkor meglesz a kb 2000-es ar is SZVSZ. Bar lehet utana megint hiszekennye valik a piac es elkezd megint elore arazni:-) meg fogjuk latni.
egy biztos, ezt a mostani sztorit megegyszer nem fogja elore megvenni a piac mint 2007-ben. Kell valami kezzelfoghato ami urambocsa meg penzt is hoz. Egyebkent a chartbol latszik hogy valsag ide vagy oda, anelkul is lement volna az arfolyam 700-800 as szintekre.
iegn, elvileg! majd ott szinten elvileg elidozhet egy kicsit.
de tavaly az orco a 100-as fibot ugy vitte at mintha ott se lenne. tudom mert benne voltam.
A lényeg hogy türelmesnek kell lenni. Én az ECOval nem voltam az és inkább áthoztam ide, még a rally kezdete előtt, mert ez a geotermikus sztori sokkal jobban tetszik, mint az ecoé! :) És sokkal nagyobb lehetőségeket látok a zöldenergiában!
PANNERGY