bármibe meg lehet állapodni amit nem tilt jogszabály, akár abba is, h. rendelek tőled kútfúrást, kifizetek x összeget azzal, h. te vásárolsz tőlem valamit.
persze lehet,h túlbonyolítom és az van amit mondasz, h. be akartak szállni (miért nem korábban szálltak be a piacról, ha valaki hát akkor ők aztán jól informáltak voltak, megtehették volna 820-nál is), de valamennyire ismerem az aqua-t, szerintem ez egy egyszerű vizes cég, távol áll tőlük a tőzsde és hasonló "úri huncutságok"
Mindegy egyelőre sötétben tapogatózunk, majd meglátjuk én csak próbálom több oldalról értelmezni a dolgokat.
Sziasztok, én hosszútávra vettem pannenergy-t. Végigültem már 25 ft-on jegyzett phylaxiát fele tőkével amíg le ment 7 forintig :)
Most kibírok pár évet. Megköszönném ha engem is felvennétek a listára. Email: lszb19@gmail.com
Lehet én vagyok értetlen, de nem értem miért lett volna srv-vel fizetve, ha pénzt adtak a Panninak a részvényekért, ami be is folyt a céghez. Nem fizetségként adták a részvényeket. Nem akarom túlbonyolítani, szerintem egyszerűen be akar szállni az Aqua mert látja milyen jó üzlet ez :)
azt hittem,h. miskolc1 sem aqua,...viszont ha így van, akkor tényleg aqua+lett kifizetve srv-vel,...kérdés, h. mennyire likvidek, tartok tőle, h. a Siklósi fürdőberuházásuk miatt kevésbé, így szerintem értékesíteni fogják a pakkot, remélem nem olyan hülyék, h. 1-2 nap alatt akarják elnyomni
PANNERGY