Erről Antal doktor jut eszembe: " Tetszettek volna forradalmat csinálni! " Alamizsnáért ment itt a hazudozás, jelentgetés a moderátornak, falkába szerveződés, ami mindig is undorító volt számomra, a csúcsokról bíztosan lehetne nagyotmondó tónik beírásait másolgatni. Akkor fulladj bele a ott1-es pakkod mocskába, nem is sajnállak.
Sajnálattal veszem tudomásul, itt a károsultak önszerveződése megbukott, itt se rendkívűli közgyüli, hogy kicsavarni a hatalmat májer kezéből, átvilágíttatni a céget nem lesz. MNB-nek bárki írhat, azt nem tudom, hogy az ISRV-nek volt-e tulajdona az OTT1-ben, ha volt és a pakkját likvidálta azt az MNB kivizsgálja. Kellenek közzétételek mellé csatolt chart, megszámozva a csúcsokat és a számozás mellé feltüntetni a piac mozgató "híreket", hogy a fel és lefelé menetben kik tradelték nagyobb darabszámban a hullámokat majd kiderítik, az összes "hír" kamú volt, így vagy bennfentes kereskedelem, vagy piaci manipulációba lehet itt fogni verebeket. Ebben a témakörben a könyvvizsgáló nem tett feljelentést, ő számlázással kapcsolatban tehette meg, esetleg vagyon kimentés. Aki volt a Mammutban fotózza le a csomagátvételes papírt és tegye itt közzé, mert az bizonyítja, hogy kapcsolat áll fönn a 2 cég között, aminek összeférhetetlennek kellene lennie. Itt xardobálás egymásra fog menni, van akinek a beírása gyanús számomra és nem orbitális nick.
Igazad van, csak azt nem tudom hogy milyen célból írogatod ezeket ide...a szemeket felnyitni már késő, a hangulatot rombolni fölösleges, az " én megmondtam" emberekből meg már tele a padlás:/
Ó, csak azokat, ahol fos tolvaj papírok vannak és kisbüfik pénzét nyúlják le.Az alábbiak közül mondd egyre is, hogy korrekt cég, papír: Delta, AW, Set, Appeninn, Ott1 Emeld ki egyiket is, ahol magasabb az utóbbi 1-2 évben nem derült ki disznóság, vagy nem hazudtak a befektetők arcába. Köszönöm! Nem rám kell haragudni, nem én fostam a béten a sok szar papírt.
Nem lehet tudni mi lesz, majd 1x ha visszakerül kereskedésbe, de ha eljátszanak egy kamú betámasztást, akkor adni kell, de az is lehet, hogy 100 alá nyit és sorsára hagyják, ha nincs benne nagyjátékos, akkor elég reménytelen. Kutya ez a tőzsde psycho, Vajna halálakor nekiálltak venni az EST-ben, pedig össze kellett volna zuhannia, mint a colostoknak, csak pénz kérdés azt elhitetni a chartban, hogy semmi gond.
Fel van függesztve ez a fostalicska. Milyen árcsökkentésről beszélsz? Majd 1-2 év múlva, ha visszajön, akkor mindenki pont az én szavaimra fog emlékezni? :)
OTTone