Hát egyáltalán nem erőltetett. Simán kinéz fej-vállnak és törésnek. Összes kis papír görbül le. Konzum a legbénább havi dupla top van ott ránézésére. Ettől persze bármit felül írhatnak. Én csak azt mondom, amit a charton látok
csak a stratégia helyessége miatt kérdem. Mindenki IS a résben akarta visszavenni, aztán meg is kaptuk a nyakunkban. Opi, konzi, app egykutya ebből a szempontból. Kitömtek minket, mint a libát. :D
Én azt tippelem, hogy még egy, de nagyon maximum két hét csend lesz és csorgás, aztán úgy felkavarodik ez az állóvíz, hogy mindneki kapkodja a fejét. Ki kell jönnie egy félévesnek. Kizárt, hogy abban nem lesz fejlődés ekkora befektetés után. A fejlődés-fejlesztés meg további híreket fog hozni, az meg üzleti-bevételi fejlődést. A következő hónapokban akár exponenciális növekedést sem zárnék ki a történésekben. Remélem igazam lesz, mert akkor nem ez marad az ár, az biztos :)
650 környékén vettem vissza(!), utána volt 675 is, ha jól emlékszem. Abból nullában szabadulni kellett volna, s most visszavenni 600 alatt. Ott más a történet. De az már felfelé megy, lassan szabadulok, ha akarok :D
Közkézt növelni kell valamiképp. Ha nem beszórják, hanem megvan a vevő, akkor látnunk kell majd bazi nagy átkötéseket. Na akkor kell venni! Ha beszórásos móka lesz, akkor a nagy forgalmú napok után.
OTTone